Anubis
EN | CZ

Životopis autora

Jméno
Heslo

Antonín Nowak (CZE)

* 00.00.1977 (47 let)

Autor se věnuje bojovým uměním od svých deseti let. Později rozšířil svoje zájmy o bezpečnostní problematiku, přežití jednotlivce v extrémních situacích, prepperství, taktiku a střelbu a další oblasti.

V minulosti pracoval řadu let pro Českou zbrojovku v Uherském Brodě, kde zastával funkci manažera a měl na starost ozbrojené složky ve Střední Evropě.

Po odchodu z firmy se rozhodl využít svoje bohaté zkušenosti a začal fungovat "na volné noze". Živí se výukou bojových umění a sebeobrany, jako bezpečnostní poradce provádí analýzy rizik pro firmy i soukromé osoby, působí jako externí poradce při vývoji střelných a chladných zbraní pro několik tuzemských a zahraničních firem.

Ve volném čase píše blog a vydává knihy. 

KNIHKUPECTVÍ

Bookfayre britské knihkupectví, nabízející anglicky psané knihy českým zákazníkům. Knihy jsou odesílány pomocí české pošty na dobírku. Nabídka je prakticky totožná s nabídkou na britském trhu.
Dobré knihy dobré knihy pro každého
Karolinum internetové knihkupectví
Kosmas knihkupectví Kosmas
Levné učebnice původní nabídka učebnic pro vysoké školy se před 2 roky výrazně rozšířila o další odbornou literaturu ze všech oblastí a dále také o beletrie.
Luxor největší knihkupectví v ČR
Megaknihy knihy za jedny z nejvýhodnějších cen
Oikoymenh internetové knihkupectví filosofické a theologické literatury
Studentcentrum knihkupectví zaměřené zejména na humanitní literaturu
Studovna internetová část knihkupectví Portál, Jindřišská ul, Praha