Anubis
EN | CZ

Životopis autora

Jméno
Heslo

Daniel Silva (USA)

* 00.00.1960 (64 let)

Pracoval řadu let jako válečný reportér pro televizní stanici CNN, a jak sám říká, po většinu té doby nosil v hlavě myšlenku na napsání špionážního románu. Když konečně začal pracovat na své prvotině Spící agent, zjistil, že mu televizní práce neposkytuje dostatek volnosti k psaní a tak se rozhodl pro radikální řez ve svém životě a přešel na volnou nohu. Riziko se mu vyplatilo: román Spící agent ho vystřelil do pozice nejčtenějšího autora špionážních románů ve Spojených státech a v řadě dalších zemí, do jejichž jazyků je dnes Silva překládán. Autor říká, že mu špionážní román naprosto vyhovuje: umožňuje mu využít znalosti ze zákulisí tajných služeb a zároveň poskytuje dostatečný prostor pro fabulaci.

KNIHKUPECTVÍ

Bookfayre britské knihkupectví, nabízející anglicky psané knihy českým zákazníkům. Knihy jsou odesílány pomocí české pošty na dobírku. Nabídka je prakticky totožná s nabídkou na britském trhu.
Dobré knihy dobré knihy pro každého
Karolinum internetové knihkupectví
Kosmas knihkupectví Kosmas
Levné učebnice původní nabídka učebnic pro vysoké školy se před 2 roky výrazně rozšířila o další odbornou literaturu ze všech oblastí a dále také o beletrie.
Luxor největší knihkupectví v ČR
Megaknihy knihy za jedny z nejvýhodnějších cen
Oikoymenh internetové knihkupectví filosofické a theologické literatury
Studentcentrum knihkupectví zaměřené zejména na humanitní literaturu
Studovna internetová část knihkupectví Portál, Jindřišská ul, Praha