Anubis
EN | CZ

Otázky a odpovědi Karla Plíhala

Jméno
Heslo

01.07.2007, 03:02

Zabrousil jsem na stránky Karla Plíhala a opět si připomněl, proč mám tohohle introvertního hračičku se slovy i tóny tak rád. Z odpovědí, kterými čas od času reaguje na dotazy návštěvníků jeho stránek, vybírám:


Dobrý den, pyne Plíhale. Chtěl bych se zeptat, jestli budete rozšiřovat video fragmenty v sekci kytara. Musim řici, že mi to moc pomohlo v učení se vašim písničkám. Děkuji (Petr)
Nechci Vás hned po ránu urazit, ale ve slově pyn se píše trochu měkčí i, ( alespoň tak soudím podle toho, co po mně vyžaduje hrací automat čs. spořitelny ). Ještě pořád čekám na ten MIDI převodník, pan Roland se zrovna nepřetrhne, a pak se do toho všeho, co jsem tu nasliboval, pustím...

Pane Plíhale, chtěl bych Vám poděkovat za nejlepší ukolébavku na světě - písničku Nosorožec. Své tříměsíční dceři ho přezpívám maximálně třikrát za sebou - a spí jak dudek. (Martin Bednář)
Dobrý den, udělal jste mi radost, píseň Nosorožec je tudíž jednou z nejrychlejších ukolébavek na světě. Jsem na to pyšný.

Dobrý den, Karle, neb jste se tu zmiňoval o extrovertech a introvertech a zároveň jste hudebníkem, mohl byste mi prosím osvětlit, proč k intru (od "intro", nikoliv od "internát" ;-) ) je opak outro, zatímco k introvertovi extrovert? Je to nějaké podezřelé, nemyslíte? (Radek)
Divné to je..... Takže společenští hudebníci jsou outroverti, třeba známý skladatel outroVerdi. P.S. S muzikanty šijou čerti, protože jsou outroverti.

http://www.skupina.hm/data/cd1_pisen_o_pratelstvi.mp3. tahle je geniální :), znáš jí od hm ? možná je o tobě :) jinak držím palce a modlím se za další invenci v koncertech :) (vítek)
Je skvělá, pouštěl mi ji Matěj a koukal se, co na ni říkám....P.S. Palce mi, prosím, nedržte, trochu mne to omezuje ve hře na kytaru.

Příjemný večer, pane Plíhale, na jakou básničku byste nalákal dívku zrozenou ve znamení Býka? (Pötzi)
Vzhledem k jejímu znamení bych ji lákal verši klasika - " Chtěl bych tě potkati v lukách ..."

Dobry večer.Máte néjakou skušenost s fosfor-bronzovími gibsonami (na akustiku)?Jsou asi o 50 kaček dražší nez Daddarky.
Jsou trochu tvrdší. Možná, že by tato vlastnost slušela i jednomu nejmenovanému písmenku ve slově bronzovími.

Hola, Karle, já spím dobře. jsem normální? (Honza z Děčína)
Tak to ti úpřimně závidím. Já se už od večera tak moc těším na ranní kávu, že mnohdy celou noc ani oka nezamhouřím.

Pro Vás navečer...Doufám, že jste už stejný rým nepoužil.To by bylo fó pa. "Jak já, tak ty, omámeni takty." Existuje též verze s akty. (Vašek)
Dobrý večer, moc hezké, už bych k tomu nic nedodával, napadly mne jenom zažívací trakty, ale to by už bylo asi o něčem jiném.


Je škoda, že se zas na nějakou dobu odmlčel...