Fotografie z roku 2007
EN | CZ

Obživne Samsung?

Username
Password
Site statistics | Email

26.10.2006, 16:14

Půvab českého jazyka na stránkách firmy Samsung


Včera jsem zabrousil na české stránky korejské firmy Samsung. Prohlížel jsem si katalog mobilních telefonů a přemýšlel, jestli by se nenašla adekvátní náhrada za můj pomalu dosluhující E700. Ani jeden mě však příliš nezaujal. Pak jsem si náhodou otevřel odkaz "O SAMSUNGU" a nevěřil vlastním očím.

Něco tak jasného a srozumitelného jsem už dlouho nečetl. V jednu chvíli mě dokonce napadlo, jestli to není práce nějakého škodolibého hackera či pomsta nespokojeného zaměstnance. Ale ty by něco takového snad ani nemohlo napadnout.

Hned v prvním odstavci, pod titulem "SAMSUNG GLOBAL", se hrdě píše:

Tento závazek usměrňuje činnost Samsungu jako společnosti elektronického průmyslu, která pracuje v zájmu ustanovení kvality života svými výrobky vysoké kvality a technickými pokroky, jež neustále dokonaleji uspokojují nároky populace.

Z dalšího podtitulu se naprosto přesně dozvíme, co a jak firma podporuje:

Žádná společnost nemůže poskytnout vynikající výkony bez vhodného zázemí a podpory veřejnosti, proto SAMSUNG činí aktivní kroky v zájmu obecného rozvoje společnosti.

Nejpovedenější je ovšem poslední část. Pod nadpisem "Kariéra" se skví výrazně motivační slogan: Neustálé a trvalé oživování SAMSUNG-u začíná na úrovni managamentu. No neberte takovou práci! Kdo by nechtěl být tím, komu se podaří v oživování konečně uspět?

Přál bych si poznat člověka, který to napsal.

Back

NEWS


16.11.2013

At author's biography pages a counting the age of death was added.



22.10.2013

In E-BOOK section a change of size display was made. E-book size under 1 MB is displayed in kB.



21.08.2013

In MOVIE section, coloured background added according to the rating of the movie.



21.01.2013

Fixed bug in albums paging.



29.07.2012

The English version of the site has been launched.